Patologies i
serveis


Des de la nostra clínica situada ben a prop del centre de Manresa, al Bages, t’oferim tots els recursos i equip experimentat per tractar els teus problemes de dolor i treballar en les millors solucions per prevenir futures dolències.

Exercici i dolor


L’exercici físic és un tractament efectiu per dolors musculars i articulars crònics com la lumbàlgia la cervicàlgia, l’osteoartritis o la fibromiàlgia.

En persones sanes l’exercici físic produeix dos efectes:

1. Alliberament de substàncies opioides pel mateix cos humà que produeixen una sensació de benestar i disminució de la percepció de dolor. Aquests efectes poden durar fins 30 minuts després de la pràctica d’activitat física aeròbica. L’exercici de resistència (o de força) també produeix analgèsia.

2. El cervell inhibeix les vies neuronals encarregades de transmetre la sensació de dolor.

L’alteració d’aquests dos mecanismes podria explicar el dolor crònic que pateixen alguns pacients o la fibromiàlgia.

L’activació d’aquests mecanismes encarregats de transmetre la sensació de dolor al cos humà, està relacionada amb l’activació del sistema cardiovascular durnat l’exercici. L’augment de la freqüènica cardiaca i la tensió arterial podria activar aquestes vies de modulació del dolor.


No esperis més, truca'ns ara!

93 878 76 38


Sol·licita avui la teva cita en la nostra clínica especialitzada en dolor muscular i articular a Manresa i posa fi als teus problemes de dolor.


Sol·licita una visita
DEMANA'NS CITA