Patologies i
serveis


Des de la nostra clínica situada ben a prop del centre de Manresa, al Bages, t’oferim tots els recursos i equip experimentat per tractar els teus problemes de dolor i treballar en les millors solucions per prevenir futures dolències.

Factors de creixement


La medicina regenerativa està en auge en els dies d'avui, el gran desgast de l'artrosi podria quedar resolt si aconseguim que les articulacions i els tendons s'autoregenerin. Però no és tan fàcil, en la degeneració de l'aparell musculoesquelètic intervenen molt facilitadors de la inflamació i del dolor, actualment s'estan identificant i desxifrant les seves funcions.

PRP: Plasma Ric en Plaquetes, consisteix a extreure sang del pacient, és centrífuga i s'obtenen diferents component per separat. Un d'aquests components són les plaquetes.

Les plaquetes porten activadors dels agents reparadors de les lesions dels teixits.

De moment el plasma ric en plaquetes (PRP) ha demostrat eficàcia en el tractament de tendinopaties proximals isquiotibials, del tendó rotulià, de l'aquil·li, el gluti i del manegot dels rotadors a l'espatlla.

Tenen altres aplicacions, però no s'ha demostrat la seva eficàcia encara.


No esperis més, truca'ns ara!

640 99 30 49


Sol·licita avui la teva cita en la nostra clínica especialitzada en dolor muscular i articular a Manresa i posa fi als teus problemes de dolor.


Sol·licita una visita

×