Patologies i
serveis


Des de la nostra clínica situada ben a prop del centre de Manresa, al Bages, t’oferim tots els recursos i equip experimentat per tractar els teus problemes de dolor i treballar en les millors solucions per prevenir futures dolències.

Botox ® (Toxina Botulínica)


La toxina botulínica és una substància secretada pel bacteri clostridium botolinum, que paralitza el múscul on s’aplica, recentment també s’ ha demostrat que té efectes analgèsics. L’avantatge de la toxina botulínica és que rarament produeix efectes secundàris, sempre i quan s’utilitzi la dosi adequada pel pacient.

S’ha utilitzat llargament per a tractar les arrugues sobretot facials paralitzant una part de la musculatura de la cara. Altres aplicacions són en el terreny del dany neurològic que produeix unes contractures molt importants de difícil tractament, la toxina produeix una millora de la contractura i del dolor, facilitant el confort del pacient.

La toxina també ha demostrat ser efectiva en el tractament localitzat d’alguns dolors com la cervicàlgia, el síndrome piramidal (que és la contractura d’un múscul que està en la regió glútia i pot donar una clínica similar a la ciàtica) o alguns dolors neuropàtics (dolors per lesió del nervi).


No esperis més, truca'ns ara!

640 99 30 49


Sol·licita avui la teva cita en la nostra clínica especialitzada en dolor muscular i articular a Manresa i posa fi als teus problemes de dolor.


Sol·licita una visita

×