Patologies i
serveis


Des de la nostra clínica situada ben a prop del centre de Manresa, al Bages, t’oferim tots els recursos i equip experimentat per tractar els teus problemes de dolor i treballar en les millors solucions per prevenir futures dolències.

Contractures rebels


Una contractura es forma quan els teixits que normalment s’estiren (elàstics) són substituits per teixits que no s’estiren (inelàstics) d’aspecte fibrós. Aquest teixit dificulta l’estirament de l’àrea i impedeix el moviment normal. Les contractures es presenten principalment a la pell, els teixits subjacents, als músculs, els tendons i els lligaments que rodegen les articulacions. Afecten el normal moviment d’una determinada part del cos i pot produir dolor.

Les causes poden ser variades: des de neurològiques, hereditàries o la més comuna la falta d’ús o poca mobilitat o males postures. De vegades, la contractura apareix per evitar el dolor d’una articulació, és una forma natural d’immobilització.

Per prevenir les contractures es recomana fer estiraments regularment. Per tractar les contractures s’ha demostrat eficaç l’aplicació de calor local seguida d’estiraments. En cas de no control de les contractures es pot administrar medicació.


No esperis més, truca'ns ara!

640 99 30 49


Sol·licita avui la teva cita en la nostra clínica especialitzada en dolor muscular i articular a Manresa i posa fi als teus problemes de dolor.


Sol·licita una visita

×