Patologies i
serveis


Des de la nostra clínica situada ben a prop del centre de Manresa, al Bages, t’oferim tots els recursos i equip experimentat per tractar els teus problemes de dolor i treballar en les millors solucions per prevenir futures dolències.

Radiofreqüència


La radiofreqüència és un tractament que s'utilitza per tractar el dolor crònic des de fa dècades. Consisteix a administrar uns camps elèctrics junt amb radiofreqüència per avortar o alterar la transmissió de la sensibilitat dolorosa d'un nervi determinat. La modalitat polsada aconsegueix frenar l'estímul dolorós sense danyar l'estructura del nervi.

El procediment no és definitiu, el nervi pot tornar a recuperar la seva funció sensitiva. La durada de l'analgèsia és variable entre pacients.

Prèviament a la radiofreqüència s'apliquen bloquejos anestèsics diagnòstics, per comprovar que el tractament, en aquell nervi concret, produirà l'efecte esperat.

Les localitzacions on més freqüentment s'aplica són: l'espatlla, el maluc, el genoll, i la columna lumbar i la cervical.


No esperis més, truca'ns ara!

640 99 30 49


Sol·licita avui la teva cita en la nostra clínica especialitzada en dolor muscular i articular a Manresa i posa fi als teus problemes de dolor.


Sol·licita una visita

×