Patologies i
serveis


Des de la nostra clínica situada ben a prop del centre de Manresa, al Bages, t’oferim tots els recursos i equip experimentat per tractar els teus problemes de dolor i treballar en les millors solucions per prevenir futures dolències.

Àcid hialurònic


L'àcid hialurònic és un glicosaminoglicà que es troba en el cos humà, a gairebé a tots els teixits. És una molècula amb gran poder hidratant que li dóna propietats per a ser utilitzat en diferents camps de la medicina.

En el tractament del dolor la seva funció principal és frenar l'osteoartrosi.

S'administra en forma d'injeccions directament dins l'articulació: afavoreix la supervivència i regeneració de les cèl·lules del cartílag, baixa el nivell d'inflamació de l'articulació i suplementa la viscositat del líquid sinovial (líquid que està dins les articulacions, facilita el moviment de les mateixes i les manté en bon estat).

També té aplicacions en tendinopaties: afavoreix la seva cicatrització, augmenta la capacitat de moviment dels tendons entre els teixits circumdants, redueix la inflamació i afavoreix la síntesi de nou àcid hialurònic pel mateix organisme i evita la seva destrucció.


No esperis més, truca'ns ara!

640 99 30 49


Sol·licita avui la teva cita en la nostra clínica especialitzada en dolor muscular i articular a Manresa i posa fi als teus problemes de dolor.


Sol·licita una visita

×