Patologies i
serveis


Des de la nostra clínica situada ben a prop del centre de Manresa, al Bages, t’oferim tots els recursos i equip experimentat per tractar els teus problemes de dolor i treballar en les millors solucions per prevenir futures dolències.

Fibromiàlgia


La fibromiàlgia és un trastorn de dolor generalitzat a tot el cos. Afecta un 10% de la població, i 5 vegades més a les dones que als homes. Es creu que l'alteració del dolor procedeix d'un mal processament del senyal dolorós des de la medul·la espinal fins al cervell. Les àrees que codifiquen el dolor en el cervell estan més sensibles i generen estímuls dolorosos de manera més fàcil i més intensa que en un cervell d'una persona sana.

La fibromiàlgia cada vegada atrau més l'atenció dels científics i hi ha molta investigació en aquest camp. Aquesta malaltia desgasta de manera molt important la qualitat de vida de les persones.

Hi ha diferents tractaments farmacològics, i no farmacològics. Cal individualitzar a cada pacient la millor manera de tractar-lo, no tots responen d'igual manera.


No esperis més, truca'ns ara!

93 878 76 38


Sol·licita avui la teva cita en la nostra clínica especialitzada en dolor muscular i articular a Manresa i posa fi als teus problemes de dolor.


Sol·licita una visita
DEMANA'NS CITA