Patologies i
serveis


Des de la nostra clínica situada ben a prop del centre de Manresa, al Bages, t’oferim tots els recursos i equip experimentat per tractar els teus problemes de dolor i treballar en les millors solucions per prevenir futures dolències.

Medicina Regenerativa, Sistema Qrem Cytokine!!


La Medicina Regenerativa és una branca de la medicina que estudia la forma de substituir o regenerar òrgans i teixits per restaurar o restablir la seva funció normal.

Actualment és un camp on hi ha molta investigació i cada vegada hi ha més facilitats perquè la població se'n pugui beneficiar.

Fins ara el producte més a l’abast era el PRP (Plasma Ric en Plaquetes), que és ric en factors de creixement.

La útlima innovació és el tractament amb Sèrum Autòleg Ric en Citoquines. Les citoquines són unes proteïnes alliberades per les plaquetes i cèl·lules sanguines. Aquestes proteïnes són missatgeres i directores dels processos de regeneració de les ferides o lesions i també per mantenir en òptim estat de salut del nostre cos.

Dins les citoquines hi ha tres grups: les pro-inflamatòries, les anti-inflamatòries i els factors de creixement. El nostre cos necessita un equilibri entre els tres grups mencionats, quan es trenca l'equilibri els teixits comencen a deteriorar-se.
Amb Sèrum Autòleg Ric en Citoquines s'aporta l'equilibri necessari perquè es porti a terme un correcte cicle regeneratiu, i restablir així les funcions normals del nostre cos.

Qrem ofereix tota la gamma de citoquines, és un pas més que el Plasma Ric en Plaquetes, conegut com a PRP.


No esperis més, truca'ns ara!

640 99 30 49


Sol·licita avui la teva cita en la nostra clínica especialitzada en dolor muscular i articular a Manresa i posa fi als teus problemes de dolor.


Sol·licita una visita

×