Història


El dolor de les persones ha inspirat la meva carrera professional des de l’inici.

La meva història


Em dic Mercè. La meva infància va marcar profundament les decisions professionals al llarg de la vida.


L'estreta relació que mantenia amb la meva àvia. Ella patia dolor crònic i no podia prendre tractaments que milloressin el seu patiment, em va inspirar a estudiar medicina.
Vaig entendre que el dolor és una limitació molt important per la vida de les persones, i no sempre se li dóna la importància que té. En acabar els estudis de medicina em vaig especialitzar en Rehabilitació i posteriorment en el tractament del dolor.

Aprofundint en aquest camp, vaig comprendre que cal enfocar-se en el dolor i en l'impacte que té en la vida de cada persona en particular, per trobar la manera adequada de tractar-lo. Vaig començar a aprendre a sumar petits trucs per ajudar a les persones a millorar la seva qualitat de vida i poder controlar el dolor.
Vaig adequar la meva pròpia fórmula per treballar. Tractaments amb el mínim impacte al cos, sumats a petites rutines, per aconseguir canvis més grans, evitant efectes secundaris i complicacions.
Des de llavors, la meva filosofia es basa en aquesta fórmula i en fer que cada pacient aprengui a manejar el seu dolor, pugui viure més tranquil, deixi d'estar angoixat pel dolor i pugui planificar el seu dia a dia.
Durant més de 15 anys d'experiència he pogut ajudar a més de 5000 pacients a controlar el seu dolor i gaudir més de la seva vida.