Patologies i
serveis


Des de la nostra clínica situada ben a prop del centre de Manresa, al Bages, t’oferim tots els recursos i equip experimentat per tractar els teus problemes de dolor i treballar en les millors solucions per prevenir futures dolències.

Bloquejos nerviosos


El dolor és una sensació que informa d'una lesió en el cos. En el teixit articular i muscular es considera que una vegada sanada la lesió el dolor hauria de desaparèixer. No sempre passa així. De vegades el dolor es prolonga en el temps i no cedeix en els remeis habituals. Aleshores és quan realitzem un bloqueig nerviós.

Els bloquejos nerviosos són tècniques mínimament invasives que s'apliquen guiades per ecografia. La tècnica consisteix a banyar un determinat nervi d'anestèsic local i/o corticoides per evitar que continuí enviant senyals dolorosos un cop acabat el temps estàndard de curació o de cicatrització d'un determinat teixit o articulació.

Aquesta tècnica pot tenir resultats definitius o temporals. En qualsevol cas ens permet un marge de temps per aplicar mesures de control i prevenció del dolor, com l'exercici físic o d'altres eines adequades a la patologia del pacient.


No esperis més, truca'ns ara!

93 878 76 38


Sol·licita avui la teva cita en la nostra clínica especialitzada en dolor muscular i articular a Manresa i posa fi als teus problemes de dolor.


Sol·licita una visita
DEMANA'NS CITA