Patologies i
serveis


Des de la nostra clínica situada ben a prop del centre de Manresa, al Bages, t’oferim tots els recursos i equip experimentat per tractar els teus problemes de dolor i treballar en les millors solucions per prevenir futures dolències.

Espatlla dolorosa


L’articulació de l’espatlla és la que té més mobilitat del cos i està rodejada de diversos músculs, lligamants i tendons que la suporten durant el moviment i li donen estabilitat. La posició que produeix més lesions doloroses a l’espatlla, és el de treballar amb els braços per sobre del nivell de la clavícula. Les persones amb aquest tipus d’activitat és convenient que per evitar lesions tinguin un bon equilibri en la tonificació dels músculs que intervenen en l’estabilització d’aquesta articulació.

Els tractaments per l’espatlla dolorosa són varis, des de fisioteràpia per a mantenir el to muscular adequat, fàrmacs com antiinflamatoris o analgèsics o infiltracions de cortisona preferiblement guiades per ecografia. Quan totes aquestes mesures, conservadores, fallen es pot valorar la cirurgia.


No esperis més, truca'ns ara!

640 99 30 49


Sol·licita avui la teva cita en la nostra clínica especialitzada en dolor muscular i articular a Manresa i posa fi als teus problemes de dolor.


Sol·licita una visita

×