Patologies i
serveis


Des de la nostra clínica situada ben a prop del centre de Manresa, al Bages, t’oferim tots els recursos i equip experimentat per tractar els teus problemes de dolor i treballar en les millors solucions per prevenir futures dolències.

Tendinitis


Els tendons estan dissenyats per a suportar càrregues molt superiors a les que se’ls hi demanem habitualment. Quan hi ha algun tipus de lesió es reparen de manera natural. De vegades això no succeeix i és quan apareix un dolor a un tendó en concret, normalment el supraespinós a l’espatlla, el rotulià al genoll o l’aquili al turmell.

Les causes que posen de manifest una tendinitis poden ser diverses: sobrecarrega (l’hem utilitzat més del compte o en mala posició), pot ser degut a una alteració genètica o a malalties sistèmiques com la diabetis, la insuficiència renal crònica, els reumatismes… L’origen de la tendinitis és multifactorial.


No esperis més, truca'ns ara!

640 99 30 49


Sol·licita avui la teva cita en la nostra clínica especialitzada en dolor muscular i articular a Manresa i posa fi als teus problemes de dolor.


Sol·licita una visita

×