DESCUBREIX LA FÒRMULA DE CONTROL DEL DOLOR

EL NOSTRE MÈTODE DE TREBALL

“ NOMÉS SI ACONSEGUEIXES CONTROLAR EL DOLOR, EN TOTS ELS SEUS VESSANTS, VIURÀS MÉS TRANQUIL I PODRÀS GAUDIR MÉS DE LA TEVA VIDA. ”

BUSQUEM PER TU LA FÓRMULA MÉS IDÒNIA PER TRACTAR EL TEU DOLOR UNINT ALTA PRECISIÓ I MÍNIMA INVASIÓ AL COS PERQUÈ MILLORIS RÀPIDAMENT I PUGUIS PREVENIR EPISODIS FUTURS.

SI AIXÒ ÉS EL QUE NECESSITES, SOL·LICITA UNA TRUCADA PRE-DIAGNÒSTICA GRATUÏTA PER COMPRENDRE QUE T'ESTÀ PASSANT, QUE ET LIMITA EN EL CONTROL DEL DOLOR I VALORAR SI ET PODEM AJUDAR.

 • Soy una señora que tengo muchos problemas de los huesos, vivía bastante impedida, consulté a Clínica Salvans, comenzó a tratarme en consulta y cambiarme medicamentos, el proceso está dando resultado. Estoy muy contenta y esperanzada por los cambios y el trato humano de la doctora. ¡No curaré, pero lograré llevar una vida mejor!
  ¡Raquel, toda una vida de esfuerzo!
 • Clínica Salvans ha estat com un àngel de la guarda. En un moment de dolor extrem per accident fortuït m’ha ajudat amb celeritat i amb un excel·lent acompanyament, molt necessari en moments de vulnerabilitat com els viscuts. La recomano amb tot el cor!
  Belén, cantant
 • Després de patir un dolor que em limitava la meva vida, fer-me proves i de consultar diferents especialistes, finalment vaig trobar algú que amb algunes infiltracions fetes a la consulta em van millorar el dolor. El que més valoro és la rapidesa i efectivitat de Clínica Salvans. Moltes gràcies!
  Agustí, mecànic
 • Tenia una tendinitis a l’espatlla que em limitava la mobilitat, el dolor era molt intens. Anava a fisioteràpia, però no acabava de millorar. Vaig acudir a Clínica Salvans per recomanació d’un conegut, allí em van realitzar un tractament a consulta que em va millorar el dolor, l’angoixa i la qualitat del son. Vaig acabar el tractament de fisioteràpia amb èxit. Finalment em van aconsellar de com mantenir la millora i prevenir nous episodis. Estic molt agraïda ara visc molt més tranquil·la!
  Anna, mestre

ELLS PARLEN DE NOSALTRES